Котлети по цьому рецепту я готую найчастіше. Вони подобаються всім без винятку, хто їх пробує. Котлети виходять по-справжньому соковитими і з хрусткою скоринкою. Замість хліба в фарш йдуть панірувальні сухарі, а замість молока – сметана. Спробуйте, впевнена, вам сподобаються ці котлетки.
Інгредієнти:
- Фарш – 600 г
- Сухарі панірувальні – 2/3 склянки
- Цибуля – 1 шт.
- Сметана – 2 ст. л. з гіркою
- Яйце – 1 шт.
- Часник – 1 ч. л. (Сухий) або 2 зубч. свіжий
- Перець – за смаком
- Сіль за смаком
- Рослинна олія – для приготування
Приготування:
- Очищаю і нарізаю дрібно цибулю.
- У мене був готовий фарш свинина + яловичина. До нього додаю цибулю, сметану, яйце, панірувальні сухарі, часник, перець і сіль. Добре перемішую.
- Залишаю фарш на 10 хвилин, щоб сухарі наситилися вологою.
- Формувати котлети з такого фаршу легко, вони дуже добре тримають форму. Смажу на сковороді, панірувати їх не потрібно. Можна запекти в духовці або приготувати на пару. Який би варіант приготування ви не вибрали, котлети будуть соковитими і смачними.
Смачного!
Також читайте: НІЖНІ ДІЄТИЧНІ КУРЯЧІ КОТЛЕТКИ З СЕКРЕТНИМ ІНГРЕДІЄНТОМ