Нове

Соковиті котлети на сметані

Котлети по цьому рецепту я готую найчастіше. Вони подобаються всім без винятку, хто їх пробує. Котлети виходять по-справжньому соковитими і з хрусткою скоринкою. Замість хліба в фарш йдуть панірувальні сухарі, а замість молока – сметана. Спробуйте, впевнена, вам сподобаються ці котлетки.

Інгредієнти:

  • Фарш – 600 г
  • Сухарі панірувальні – 2/3 склянки
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сметана – 2 ст. л. з гіркою
  • Яйце – 1 шт.
  • Часник – 1 ч. л. (Сухий) або 2 зубч. свіжий
  • Перець – за смаком
  • Сіль за смаком
  • Рослинна олія – ​​для приготування

Приготування:

  • Очищаю і нарізаю дрібно цибулю.
  • У мене був готовий фарш свинина + яловичина. До нього додаю цибулю, сметану, яйце, панірувальні сухарі, часник, перець і сіль. Добре перемішую.
  • Залишаю фарш на 10 хвилин, щоб сухарі наситилися вологою.
  • Формувати котлети з такого фаршу легко, вони дуже добре тримають форму. Смажу на сковороді, панірувати їх не потрібно. Можна запекти в духовці або приготувати на пару. Який би варіант приготування ви не вибрали, котлети будуть соковитими і смачними.

Смачного!

Також читайте: НІЖНІ ДІЄТИЧНІ КУРЯЧІ КОТЛЕТКИ З СЕКРЕТНИМ ІНГРЕДІЄНТОМ

Нове

Популярне