Інгредієнти:
Приготування:
Нам насамперед знадобиться фарш із курячого філе.
Далі ми тремо на терці найулюбленіший і до того ж поширений літній овоч-кабачок. Натираємо його і чекаємо, коли він дасть сік. Потім цей сік віджимаємо.
Додаємо до нашого фаршу сире яйце.
Змішуємо ці інгредієнти та додаємо в суміш ложок 5 муки. Ложки столові.
Перемішуємо все ретельно, додавши сіль та чорний мелений перець за смаком. Можна ще у фарш покласти багато різної зелені. Буде тільки смачніше!
Тепер наш фарш готовий і ми викладаємо на сковорідку, змащену олією, котлетки. Смажимо на повільному вогні до готовності.
Котлети дуже смачні з відвареним рисом або картопляним пюре. А також просто із чорним хлібом.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…