Страва чудово підійде як для святкового, так і для повсякденного меню – у захваті залишаться усі!
Інгредієнти:
Приготування:
У миску з курячим філе додаємо кілька гілочок розмарину, пропускаємо через прес зубчик часнику та посипаємо часниковою приправою . Додаємо невелику кількість солі, збризкуємо м’ясо олією і перемішуємо. М’ясо залишаємо на 5 хвилин маринуватися. Куряче філе обсмажуємо до золотистої скоринки, додавши при жаренні невеликий шматочок вершкового масла.
Приступимо до приготування соусу. У розігріту сковороду наливаємо трохи олії і додаємо шматочок вершкового масла. У сковороду відправляємо дрібно нарізану цибулю, гриби та обпалюємо все газовим пальником. Грибочки на смак солимо, перчимо, додаємо третину столової ложки борошна і перемішуємо. Наливаємо в сковороду вершки і як тільки борошно почне загусати вершки – наливаємо 100-150 мл води. Для яскравішого аромату грибів додаємо в соус пудру білих грибів і перемішуємо. Даємо буквально одну хвилинку покипіти і заливаємо соусом обсмажену курячу грудку, попередньо витягнувши з сковороди гілочки розмарину.
Зверху накриваємо шматочками сиру моцарела і відправляємо в розігріту до 220 градусів духовку на 5-7 хвилин. Куряче філе ріжемо на невеликі шматочки і разом з соусом подаємо до столу, прикрасивши зверху зеленою цибулькою або улюбленою зеленню. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…