Дуже смачна, ніжна, соковита та апетитна куряча печінка у часниковому клярі! Готую за таким рецептом вже багато років – просто і без зайвої метушні. Бюджетні інгредієнти.
Інгредієнти:
Приготування:
У велику тарілку розбиваємо яйця та вливаємо сметану. Насипаємо борошно, сіль та чорний мелений перець. Видавлюємо часник, пропущений через прес і ретельно все розмішуємо.
Такої кількості тіста вистачить на 1 кг печінки.
Курячу печінку солимо і розмішуємо. Обмочуємо шматочки печінки в тісто і викладаємо на розігріту сковороду з олією.
Обсмажуємо до золотистої скоринки та перевертаємо. На другому боці смажимо під кришкою до золотистості (близько трьох хвилин).
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…