Рецепти

Соковита та апетитна куряча печінка у часниковому клярі: простий рецепт із бюджетних продуктів

Дуже смачна, ніжна, соковита та апетитна куряча печінка у часниковому клярі! Готую за таким рецептом вже багато років – просто і без зайвої метушні. Бюджетні інгредієнти.

Інгредієнти:

  • Куряча печінка – 1 кілограм
  • Яйця – 3 штуки
  • Сметана – 4 столові ложки
  • Борошно – 7 столових ложок
  • Часник – 3 зубчики
  • Сіль та чорний мелений перець – за смаком
  • Рослинна олія – для смаження

Приготування:

У велику тарілку розбиваємо яйця та вливаємо сметану. Насипаємо борошно, сіль та чорний мелений перець. Видавлюємо часник, пропущений через прес і ретельно все розмішуємо.

Такої кількості тіста вистачить на 1 кг печінки.

Курячу печінку солимо і розмішуємо. Обмочуємо шматочки печінки в тісто і викладаємо на розігріту сковороду з олією.

Обсмажуємо до золотистої скоринки та перевертаємо. На другому боці смажимо під кришкою до золотистості (близько трьох хвилин).

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…