Рецепти

Соковита піца-запіканка з кабачка

Кабачки – це відмінний інгредієнт для приготування різноманітних страв. З них можна приготувати смачні закуски, гарніри, а також незвичайні запіканки. Цей рецепт із кабачків, помідорів та сиру не тільки простий у приготуванні, але й дуже смачний. Спробуйте приготувати цю страву за нашим рецептом.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 2 шт
  • Пшеничне борошно – 160 г
  • Куряче яйце – 3 шт
  • Розпушувач – 1,5 ч. л
  • Помідори – 4 шт
  • Твердий сир – 100 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Зелень – на свій смак
  • Сіль, перець – на свій смак
  • Рослинна олія – 3 ст. л

Приготування:

Очищений кабачок натираємо на дрібній терці. Якщо з кабачка виділилося багато зайвої вологи, краще її відцідити. До натертого кабачка додаємо нарізану зелень, яйця, сіль, перець і часник. Борошно змішуємо з розпушувачем і додаємо до кабачкової маси. Форму для випікання змащуємо рослинною олією і викладаємо підготовлене тісто. Помідори нарізаємо кружечками та викладаємо зверху на тісто. Відправляємо запіканку у розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Посипаємо за 10 хвилин до готовності тертим сиром.

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…