Кабачки – це відмінний інгредієнт для приготування різноманітних страв. З них можна приготувати смачні закуски, гарніри, а також незвичайні запіканки. Цей рецепт із кабачків, помідорів та сиру не тільки простий у приготуванні, але й дуже смачний. Спробуйте приготувати цю страву за нашим рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищений кабачок натираємо на дрібній терці. Якщо з кабачка виділилося багато зайвої вологи, краще її відцідити. До натертого кабачка додаємо нарізану зелень, яйця, сіль, перець і часник. Борошно змішуємо з розпушувачем і додаємо до кабачкової маси. Форму для випікання змащуємо рослинною олією і викладаємо підготовлене тісто. Помідори нарізаємо кружечками та викладаємо зверху на тісто. Відправляємо запіканку у розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Посипаємо за 10 хвилин до готовності тертим сиром.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…