Сьогодні приготуємо соковиту курячу грудку з грибами в сметанному соусі. Куряча грудка, приготована за цим рецептом, виходить дуже соковитою і смачною, а лісові гриби надають страві неповторного смаку та аромату!
Інгредієнти:
Приготування:
Куряче філе вимити, обсушити і розрізати уздовж на дві частини.
Посолити і поперчити з двох сторін.
Обваляти в борошні.
Обсмажити на швидкому вогні по 4-5 хвилин з кожного боку.
Гриби обсмажити на сковороді до готовності.
Для приготування цієї страви я використовувала лісові гриби. Я їх попередньо відварила. Якщо у вас печериці, то їх відварювати на потрібно, відразу можна смажити на сковороді.
Перекладаємо обсмажену курячу грудку і гриби на одну сковороду. Додаємо воду, сметану і сіль за смаком.
Блюдо доводимо до кипіння, потім на мінімальному вогні тушкуємо 10-15 хвилин до готовності.
Страва готова! Смачного.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…