Рецепти

Соковита куряча грудка з грибами в сметанному соусі

Сьогодні приготуємо соковиту курячу грудку з грибами в сметанному соусі. Куряча грудка, приготована за цим рецептом, виходить дуже соковитою і смачною, а лісові гриби надають страві неповторного смаку та аромату!

Інгредієнти:

  • Філе курячої грудки – 2 шт.
  • Гриби – 500 г
  • Сметана – 3 ст.л.
  • Вода – 250-300 мл
  • Борошно – ¼ склянки
  • Сіль, чорний перець – за смаком
  • Рослинна олія для смаження

Приготування:

Куряче філе вимити, обсушити і розрізати уздовж на дві частини.

Посолити і поперчити з двох сторін.

Обваляти в борошні.

Обсмажити на швидкому вогні по 4-5 хвилин з кожного боку.

Гриби обсмажити на сковороді до готовності.

Для приготування цієї страви я використовувала лісові гриби. Я їх попередньо відварила. Якщо у вас печериці, то їх відварювати на потрібно, відразу можна смажити на сковороді.

Перекладаємо обсмажену курячу грудку і гриби на одну сковороду. Додаємо воду, сметану і сіль за смаком.

Блюдо доводимо до кипіння, потім на мінімальному вогні тушкуємо 10-15 хвилин до готовності.

Страва готова! Смачного.

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…