Вишуканий рецепт, який об’єднує неймовірний смак курячих голінок, картопляного пюре та шампіньйонів. Курка в мішечку стане чудовим варіантом для тих, хто бажає насолодитися ситним обідом або вразити гостей оригінальною стравою.
Інгредієнти:
Приготування:
Смажимо на олії нарізану кубиками цибулю. Додамо нарізані гриби. Доводимо до готовності. Паралельно варимо картоплю у підсоленій воді. Курячі ніжки натираємо сіллю з перцем, й смажимо на невеликій кількості олії до золотистого кольору. Ароматні гриби та картопельку розтираємо з молоком. Лист тіста розрізаємо на квадрати приблизно 12х12 см. В центр кожного квадрата кладемо ложку картопляного пюре та вертикально ставимо підсмажену гомілку. Навколо розкладаємо трошки підсмажених грибів з цибулею. Збираємо краї тіста, утворивши мішечок. Розкладаємо мішечки на пекарському листі та змащуємо жовтком. Відправляємо в духовку на 20-25 хвилин при 180°.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…