Вишуканий рецепт, який об’єднує неймовірний смак курячих голінок, картопляного пюре та шампіньйонів. Курка в мішечку стане чудовим варіантом для тих, хто бажає насолодитися ситним обідом або вразити гостей оригінальною стравою.
Інгредієнти:
Приготування:
Смажимо на олії нарізану кубиками цибулю. Додамо нарізані гриби. Доводимо до готовності. Паралельно варимо картоплю у підсоленій воді. Курячі ніжки натираємо сіллю з перцем, й смажимо на невеликій кількості олії до золотистого кольору. Ароматні гриби та картопельку розтираємо з молоком. Лист тіста розрізаємо на квадрати приблизно 12х12 см. В центр кожного квадрата кладемо ложку картопляного пюре та вертикально ставимо підсмажену гомілку. Навколо розкладаємо трошки підсмажених грибів з цибулею. Збираємо краї тіста, утворивши мішечок. Розкладаємо мішечки на пекарському листі та змащуємо жовтком. Відправляємо в духовку на 20-25 хвилин при 180°.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…