Вишуканий рецепт, який об’єднує неймовірний смак курячих голінок, картопляного пюре та шампіньйонів. Курка в мішечку стане чудовим варіантом для тих, хто бажає насолодитися ситним обідом або вразити гостей оригінальною стравою.
Інгредієнти:
- Курячі гомілки – 8 шт
- Картопля – 250 г
- Молоко – 50 мл
- Шампіньйони – 100 г
- Цибуля – 1/2 шт
- Бездріжджове тісто – 500 г
- Жовток – 1 шт
- Сіль та перець – на свій смак
Приготування:
Смажимо на олії нарізану кубиками цибулю. Додамо нарізані гриби. Доводимо до готовності. Паралельно варимо картоплю у підсоленій воді. Курячі ніжки натираємо сіллю з перцем, й смажимо на невеликій кількості олії до золотистого кольору. Ароматні гриби та картопельку розтираємо з молоком. Лист тіста розрізаємо на квадрати приблизно 12х12 см. В центр кожного квадрата кладемо ложку картопляного пюре та вертикально ставимо підсмажену гомілку. Навколо розкладаємо трошки підсмажених грибів з цибулею. Збираємо краї тіста, утворивши мішечок. Розкладаємо мішечки на пекарському листі та змащуємо жовтком. Відправляємо в духовку на 20-25 хвилин при 180°.