У цьому рецепті ви дізнаєтеся як смачно приготувати та зробити соковитою яловичу печінку. Яловича печінка містить велику кількість корисних вітамінів та мікроелементів, необхідних для нашого організму.
Страва готується дуже просто та найголовніше швидко. Приготувавши за нашим рецептом яловичу печінку – ви точно закохаєтеся в цю страву з першого шматочка.
Інгредієнти:
Приготування:
Печінку промиваємо, знімаємо плівку та ріжемо на невеликі кубики. У миску з печінкою насипаємо борошно і все добре перемішуємо, щоб кожен шматочок з усіх боків був у борошні. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, дрібно рубаємо петрушку. Цибулю змішуємо з петрушкою, додаємо трохи солі та з невеликого шматочка лимона видавлюємо в миску сік. Заправку на смак перчимо, додаємо копчену паприку і все ретельно розминаємо руками.
У сковороду наливаємо олію і, як тільки олія добре нагріється, закидаємо частину підготовленої печінки. Обсмажуємо трохи більше 40 секунд. Обсмажену печінку викладаємо на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир. Печінку перекладаємо в миску, додаємо за смаком копчений перець, сіль та заправку (цибуля з петрушкою).
Все ретельно перемішуємо та подаємо до столу. Смачного!!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…