У цьому рецепті ви дізнаєтеся як смачно приготувати та зробити соковитою яловичу печінку. Яловича печінка містить велику кількість корисних вітамінів та мікроелементів, необхідних для нашого організму.
Страва готується дуже просто та найголовніше швидко. Приготувавши за нашим рецептом яловичу печінку – ви точно закохаєтеся в цю страву з першого шматочка.
Інгредієнти:
Приготування:
Печінку промиваємо, знімаємо плівку та ріжемо на невеликі кубики. У миску з печінкою насипаємо борошно і все добре перемішуємо, щоб кожен шматочок з усіх боків був у борошні. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, дрібно рубаємо петрушку. Цибулю змішуємо з петрушкою, додаємо трохи солі та з невеликого шматочка лимона видавлюємо в миску сік. Заправку на смак перчимо, додаємо копчену паприку і все ретельно розминаємо руками.
У сковороду наливаємо олію і, як тільки олія добре нагріється, закидаємо частину підготовленої печінки. Обсмажуємо трохи більше 40 секунд. Обсмажену печінку викладаємо на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир. Печінку перекладаємо в миску, додаємо за смаком копчений перець, сіль та заправку (цибуля з петрушкою).
Все ретельно перемішуємо та подаємо до столу. Смачного!!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…