Нове

Соковита і ароматна смажена печінка за особливим рецептом

У цьому рецепті ви дізнаєтеся як смачно приготувати та зробити соковитою яловичу печінку. Яловича печінка містить велику кількість корисних вітамінів та мікроелементів, необхідних для нашого організму.

Страва готується дуже просто та найголовніше швидко. Приготувавши за нашим рецептом яловичу печінку – ви точно закохаєтеся в цю страву з першого шматочка.

Інгредієнти:

  • Печінка яловича – 600 г
  • Цибуля – 1-2 шт
  • Борошно
  • Петрушка – невеликий пучок
  • Лимон – невеликий шматочок
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком
  • Копчена паприка – 1 ч. ложка
  • Рослинна олія – ​​100 – 125 мл
  • Копчений перець – за смаком
  • Сіль – за смаком

Приготування:

Печінку промиваємо, знімаємо плівку та ріжемо на невеликі кубики. У миску з печінкою насипаємо борошно і все добре перемішуємо, щоб кожен шматочок з усіх боків був у борошні. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, дрібно рубаємо петрушку. Цибулю змішуємо з петрушкою, додаємо трохи солі та з невеликого шматочка лимона видавлюємо в миску сік. Заправку на смак перчимо, додаємо копчену паприку і все ретельно розминаємо руками.

У сковороду наливаємо олію і, як тільки олія добре нагріється, закидаємо частину підготовленої печінки. Обсмажуємо трохи більше 40 секунд. Обсмажену печінку викладаємо на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир. Печінку перекладаємо в миску, додаємо за смаком копчений перець, сіль та заправку (цибуля з петрушкою).

Все ретельно перемішуємо та подаємо до столу. Смачного!!

Нове

Популярне