Нове

Сніданок із кабачками за 5 хвилин: він подобається всім

Дуже смачна страва на сніданок родом із турецької кухні. Такий сніданок з кабачками виходить запашним, у міру ситним і сподобається всім. Ніжні молоденькі кабачки чудово поєднуються з яєчним омлетом, а зелень надає неповторного аромату.
Готується цей сніданок дуже просто та швидко. Він може чудово урізноманітнити ваше щоденне меню. А ще його неодмінно оцінять усі, хто стежить за своєю фігурою і дотримується правильного харчування.

У сезон кабачків готуйте такий турецький сніданок, це просто та дуже смачно!

Інгредієнти:

  • кабачки – 1 шт. (250 г)
  • яйця – 2 шт.
  • петрушка – 1 пучок
  • сіль за смаком
  • перець чорний мелений – за смаком

Приготування:

Спочатку підготуємо інгредієнти. Один невеликий кабачок вагою 250 г нарізаємо спочатку на пластинки, а потім ріжемо невеликими кубиками.

Подрібнюємо пучок петрушки. Петрушку можна замінити іншою зеленню, наприклад кропом або зеленою цибулею.

В окрему миску розбиваємо 2 яйця, солимо до смаку і перчимо чорним меленим перцем. Все перемішуємо вилкою до однорідності.

На розігріту сковороду з невеликою кількістю олії, кладемо нарізаний кабачок. Кабачок обсмажуємо на середньому вогні до легкого рум’янцю.

Сюди ж додаємо подрібнену петрушку та перемішуємо.

На овочі виливаємо збиті яйця. Все перемішуємо лопаткою, доки приготуються яйця. Сніданок готуємо на середньому вогні, навіть трохи більше середнього.

Сніданок готовий, подаємо його на стіл у гарячому вигляді.

Смачного!

Нове

Популярне