Цей салат можна приготувати на свято. У ньому всі інгредієнти смачні та ідеально поєднуються один з одним: буряк із рибою, риба з помідорами, помідори з маслинами, а вже авокадо у всіх салатах гарний. І зелені більше.
Інгредієнти:
Приготування:
Підготувати продукти салату. Почистити, промити, нарізати.
Якщо все нарізане та готове, то можна збирати салат. На тарілку покласти листя салату, яке нарвати шматочками.
Тепер викласти нарізку у довільному порядку. Я люблю в овочевих салатах великі шматочки. Тому буряк нарізаний слайсами, чері та оливки — навпіл.
Цибулю нарізаю пір’ям, авокадо — великим кубиком. Авокадо збризкати соком лимона, щоб не потемнів. Салат акуратно посолити, ми ж знаємо, що риба та оливки солоні. Полити оливковою олією.
Смачну рибу порізати тонкими слайсами. Можна і кубиком, якщо так захочете.
Укласти рибу зверху на овочі. Посипати кільцями чилі. Смачний салат готовий!
Смачного!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…