Нове

Сміливо готуйте на свято – це смачно! Салат з червоною рибою та авокадо

Цей салат можна приготувати на свято. У ньому всі інгредієнти смачні та ідеально поєднуються один з одним: буряк із рибою, риба з помідорами, помідори з маслинами, а вже авокадо у всіх салатах гарний. І зелені більше.

Інгредієнти:

  • Авокадо – 0,5 шт.
  • Буряк варений – 0,5 шт.
  • Цибуля – 0,5 шт.
  • Оливки – жменя
  • Помідори чері – жменя
  • Червона підкопчена риба – 70 г
  • Листя салату – 3-4 шт.
  • Чилі – за смаком
  • Оливкова олія – 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Сік лимона – 1 ст. ложка

Приготування:

Підготувати продукти салату. Почистити, промити, нарізати.

Якщо все нарізане та готове, то можна збирати салат. На тарілку покласти листя салату, яке нарвати шматочками.

Тепер викласти нарізку у довільному порядку. Я люблю в овочевих салатах великі шматочки. Тому буряк нарізаний слайсами, чері та оливки — навпіл.

Цибулю нарізаю пір’ям, авокадо — великим кубиком. Авокадо збризкати соком лимона, щоб не потемнів. Салат акуратно посолити, ми ж знаємо, що риба та оливки солоні. Полити оливковою олією.

Смачну рибу порізати тонкими слайсами. Можна і кубиком, якщо так захочете.

Укласти рибу зверху на овочі. Посипати кільцями чилі. Смачний салат готовий!

Смачного!

Нове

Популярне