Легкий, ніжний та дуже смачний десерт із полуниці та черешні зі сметаною без випічки.
Інгредієнти:
Приготування:
Желатин залийте холодною кип’яченою водою і залиште до набухання на 20 хвилин.
Сметану змішайте із цукром та ваніліном. Перемішайте до розчинення цукру. Набряклий желатин потрібно розпустити (прогріти в мікрохвильовій печі або на водяній бані, не кип’ятити, трохи остудити) і вмішати в сметанний крем.
Ягоди підійдуть будь-які. Я робила з полуницею та черешнею. Ягоди помила, обсушила, з черешні вилучила кісточки.
У форму (у мене силіконова) налийте половину сметанної суміші і покладіть половину ягід. Поставте форму в морозилку хвилин на 10. Потім вилийте сметанний крем, що залишилася, і по ньому розподіліть ягоди, що залишилися. Потім заберіть десерт в холодильник до повного застигання (години на 3-4). Щоб готове желе добре витягнути із силіконової форми, його потрібно трохи підігріти. Наприклад, поставити форму у гарячу воду на кілька хвилин.
Готове желе зверху додатково можна прикрасити ягодами та м’ятою.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…