Рецепти

Сметана + яйця – результат мене просто вразив: найніжніший кекс до чаю

Я в захваті від результату! Найсмачніший, ніжний, незвичайний та ароматний кекс до чаю! Я приготувала його за десять хвилин, а гості просили рецепт. Швидко, просто та оригінально. Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 3 штуки
  • Сіль – щіпка
  • Цукровий пісок – 150 грамів
  • Лимонна цедра
  • Рослинна олія – 120 мілілітрів
  • Сметана – 120 грамів
  • Кукурудзяний крохмаль – 1 столова ложка
  • Борошно – 250 грамів
  • Розпушувач – 15 грамів
  • Вишня – 300 грамів + трохи борошна

Приготування:

У чашку розбиваємо яйця, всипаємо сіль, цукровий пісок і добре перемішуємо. Додаємо цедру лимона та розмішуємо.

Підливаємо олію, змішуємо. Додаємо сметани та розмішуємо.

Всипаємо кукурудзяний крохмаль і перемішуємо. Висипаємо через сито пшеничне борошно і перемішуємо. Додаємо розпушувач та перемішуємо.

У чашку до вишні додаємо борошно і перемішуємо.

Викладаємо вишню в тісто та розмішуємо.

Викладаємо масу у форму 21 см і випікаємо 40-45 хвилин при 175 градусах.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…