Я в захваті від результату! Найсмачніший, ніжний, незвичайний та ароматний кекс до чаю! Я приготувала його за десять хвилин, а гості просили рецепт. Швидко, просто та оригінально. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
У чашку розбиваємо яйця, всипаємо сіль, цукровий пісок і добре перемішуємо. Додаємо цедру лимона та розмішуємо.
Підливаємо олію, змішуємо. Додаємо сметани та розмішуємо.
Всипаємо кукурудзяний крохмаль і перемішуємо. Висипаємо через сито пшеничне борошно і перемішуємо. Додаємо розпушувач та перемішуємо.
У чашку до вишні додаємо борошно і перемішуємо.
Викладаємо вишню в тісто та розмішуємо.
Викладаємо масу у форму 21 см і випікаємо 40-45 хвилин при 175 градусах.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…