Розплавлений тягучий сир усередині, а зовні хрумке панірування – це дуже смачно! Смажений сир на сковороді нікого не залишить байдужим, тарілка із цією закускою спорожніє миттєво! Забирайте рецепт у свою кулінарну книгу)))
Інгредієнти:
- сир
- яйця
- сухарі панірувальні
- олія для смаження
- *часник, спеції за бажанням
Приготування:
Бажано взяти ті сорти сиру, які добре плавляться. Сир нарізаємо брусочками однакового розміру.
Підготуємо дві миски: в одній яйце, збите вилкою до однорідності, в іншій – панірувальні сухарі. За бажанням до паніровки можна додати сушений часник або спеції – прованські трави, сушений базилік, паприку, просто чорний перець та ін.
Беремо шматочок сиру, макаємо в яйце, обвалюємо в панірувальних сухарях і обсмажуємо на олії до золотистості.
Смажений сир одразу ж подаємо на стіл. Він смачний тільки поки гарячий, охолоне вже зовсім не те. До сиру можна подати будь-який соус або мед (але готувати треба без спецій).
Смачного!