Рецепт дуже апетитної закуски з кабачків. Кабачки – овоч нейтрального смаку, який легко вбирає смак і аромат супутніх інгредієнтів. Тому з нього можна готувати різноманітні страви з різними смаками. Смажені смужки кабачків змащуємо часниковим кисло-солодким соусом. Заправка наскрізь просочує кабачки, роблячи їх соковитими, ароматними і дуже смачними.
Інгредієнти:
Приготування:
Кабачки промийте, розріжте поперек на дві частини, потім кожну половину наріжте пластинками середньої товщини. Солити скибочки не потрібно, інакше кабачки відразу пустять сік.
Обсмажте їх в олії на середньому вогні приблизно по 2 хвилини з кожного боку. Пластинки повинні придбати рум’яну поверхню.
Паралельно приготуйте заправку. Кріп обполосніть, дрібно наріжте, закиньте в глибоку ємність. Зубчики часнику дрібно наріжте ножем, додайте до зелені, посоліть, влийте сік лимона, всипте цукор, перемішайте. Заправка готова.
Смажені смужки кабачків складіть в глибокий контейнер одним шаром.
Зверху змастіть їх приготовленим соусом, викладіть ще один шар кабачків. Кожен шар промазуйте пікантною заправкою.
Таким чином сформуйте 4-5 слів з кабачків і заправки.
Ємність з вмістом щільно закрийте кришкою, поставте в холодильник на 30 хвилин для охолодження і просочення шарів.
Через годину закуску перекладіть в тарілку, подайте на стіл.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…