Найсмачніші кабачки під соусом, який надає кабачкам неповторного смаку. Готуються за лічені хвилини. Дуже смачні та корисні.
Інгредієнти:
Приготування:
Кабачок нарізати пластинками завширшки ~0,7см. Додаємо паприку та борошно. Добре перемішуємо.
Обсмажуємо кабачки на олії з обох боків до золотистого кольору.
Потім, викладаємо кабачки на паперовий рушник, щоб забрати зайву олію.
Приготуємо соус. До сметани додаємо часник, кріп, гірчицю та спеції за смаком. Якщо спеції не солоні, можна додати 0,5 ч.л. солі.
Коли шинки охолонуть, змащуємо їх зверху соусом.
Смачного!
:
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…