Запрошуємо вас відкрити для себе неперевершений смак грибів з нашим рецептом. Ця страва не лише проста у приготуванні, але й здатна вразити ваші смакові рецептори найчистішим грибним ароматом та неперевершеним смаком. Здавайтеся насолоді та готуйте цей простий, але чарівний рецепт, який стане ідеальним доповненням до будь-якого столу.
Інгредієнти:
Приготування:
Розділяємо вишеньки на декілька частин і промиваємо. Просушуємо паперовими рушниками. Відокремлюємо гриби один від одного. Великі вишеньки розріжте. Якщо основи ніжок дуже щільні, видаляємо їх. Нарізаємо цибулю. Смажимо її з олією на середньому вогні до напівпрозорості. Викладаємо у сковороду з луком гриби та перемішуємо. Через 2–3 хвилини, коли вишеньки віддадуть сік, приправляємо сіллю і сумішшю перців. Смажимо, помішуючи, ще 5–10 хвилин. Вишеньки повинні трошки підрум’янитися, а рідина повністю або майже повністю випаруватися. Прикрашаємо зеленню.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…