Що може бути простіше та смачніше картоплі з філе? Думаю зможу вас здивувати і зробити страву ще смачнішою та оригінальнішою.
І маленький секрет неперевершеного смаку цієї страви коштує копійки, але дає такий потужний ефект, що картоплю ви будете надалі робити тільки так і тільки з додаванням сиру та зіри.
Інгредієнти:
Приготування:
У сотейник із підсоленою водою відправляємо очищену та нарізану великими часточками картоплю. Картоплю відварюємо до готовності. Великими кубиками нарізаємо копчене філе, дрібно нарізаємо цибулину. Цибулю обсмажуємо на сковороді, наливши рослинну олію та додавши шматочок вершкового масла. Як тільки цибуля злегка обсмажилася, додаємо в сковороду філе, перемішуємо і на невеликому вогні обсмажуємо все разом, буквально кілька хвилин. У ступу відправляємо дві щіпки зіри та по одній щіпки чорного перцю та солі. Картоплю, що зварилася, відправляємо в сковороду з філе, додаємо 50 грамів вершкового масла і перемішуємо. У сковороду додаємо дрібно нарізаний зубчик часнику, мелену з перцем зірку та вершки. Зверху картоплю посипаємо тертим сиром і відправляємо сковороду в розігріту до 230 градусів духовку (включивши верхній нагрівальний елемент) на 5 хвилин.
Готову страву посипаємо дрібно нарізаною петрушкою та подаємо до столу. Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…