Чудова гаряча закуска з пекінської капусти! Коли вперше спробувала – відразу зрозуміла, що готуватиму часто – дуже смачно виходить!
Інгредієнти:
Приготування:
Качан пекінської капусти розбираємо на листя, кладемо в миску і заливаємо окропом на пів хвилини приблизно. Так вона стане м’якшою.
Тепер приготуємо кляр:
Але спершу хочу сказати про посуд для кляру. Вибираєте широкий, щоб було зручно макати туди капустяний лист, адже він не маленький.
А тепер сам кляр: змішуємо борошно, сіль та яйця розмішуємо. А потім вливаємо молоко та розтоплене вершкове масло. За бажанням у кляр можна додати зелені та спецій: наприклад, паприку, сушений часник чи трави – кому що подобається.
А тепер смажимо:
Капустяний лист макаємо в кляр і обсмажуємо з двох боків до золотистості. Смажиться дуже швидко – буквально кілька хвилин і всі листи обсмажте.
Далі згортаємо їх у трубочку і подаємо у гарячому вигляді з будь-яким соусом.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…