Чудова гаряча закуска з пекінської капусти! Коли вперше спробувала – відразу зрозуміла, що готуватиму часто – дуже смачно виходить!
Інгредієнти:
Приготування:
Качан пекінської капусти розбираємо на листя, кладемо в миску і заливаємо окропом на пів хвилини приблизно. Так вона стане м’якшою.
Тепер приготуємо кляр:
Але спершу хочу сказати про посуд для кляру. Вибираєте широкий, щоб було зручно макати туди капустяний лист, адже він не маленький.
А тепер сам кляр: змішуємо борошно, сіль та яйця розмішуємо. А потім вливаємо молоко та розтоплене вершкове масло. За бажанням у кляр можна додати зелені та спецій: наприклад, паприку, сушений часник чи трави – кому що подобається.
А тепер смажимо:
Капустяний лист макаємо в кляр і обсмажуємо з двох боків до золотистості. Смажиться дуже швидко – буквально кілька хвилин і всі листи обсмажте.
Далі згортаємо їх у трубочку і подаємо у гарячому вигляді з будь-яким соусом.
Смачного!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…