Сьогодні я хочу запропонувати приготувати дуже прості та смачні печінкові котлетки. Котлетки з курячої печінки зі смаженою цибулею та морквою.
Інгредієнти:
Приготування:
Моркву натираємо на великій тертці, цибулю дрібно нарізаємо. Обсмажуємо овочі на олії до готовності.
Беремо курячу печінку 600 г, прибираємо плівочки, жирок та нарізаємо маленькими кубиками.
Кладемо в миску і додаємо яйце 1 шт., панірувальні сухарі 1 ст.л., борошно 2-3 ст.л., сметана 1,5 ст.л., сіль, перець за смаком і сухий часник 1 ч.л. Далі додаємо наші готові овочі та перемішуємо.
Викладаємо на сковорідку ложкою, формуємо котлетки та з двох сторін обсмажуємо до готовності.
Викладаємо на серветки і потім подаємо з будь-яким гарніром.
Наші котлети готові.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…