Сьогодні я хочу запропонувати приготувати дуже прості та смачні печінкові котлетки. Котлетки з курячої печінки зі смаженою цибулею та морквою.
Інгредієнти:
- куряча печінка 600 г
- яйце 1 шт.
- панірувальні сухарі 1 ст.л
- борошно 2-3 ст.л
- сметана 1,5 ст.л
- сіль, перець за смаком
- сухий часник 1 ч. л.
- цибуля 1 шт.
- морква 1 шт.
- олія для обсмажування
Приготування:
Моркву натираємо на великій тертці, цибулю дрібно нарізаємо. Обсмажуємо овочі на олії до готовності.
Беремо курячу печінку 600 г, прибираємо плівочки, жирок та нарізаємо маленькими кубиками.
Кладемо в миску і додаємо яйце 1 шт., панірувальні сухарі 1 ст.л., борошно 2-3 ст.л., сметана 1,5 ст.л., сіль, перець за смаком і сухий часник 1 ч.л. Далі додаємо наші готові овочі та перемішуємо.
Викладаємо на сковорідку ложкою, формуємо котлетки та з двох сторін обсмажуємо до готовності.
Викладаємо на серветки і потім подаємо з будь-яким гарніром.
Наші котлети готові.