Нове

Смакота з печінки! Готую саме так і виходять надзвичайно смачні печінкові котлетки

Сьогодні я хочу запропонувати приготувати дуже прості та смачні печінкові котлетки. Котлетки з курячої печінки зі смаженою цибулею та морквою.

Інгредієнти:

  • куряча печінка 600 г
  • яйце 1 шт.
  • панірувальні сухарі 1 ст.л
  • борошно 2-3 ст.л
  • сметана 1,5 ст.л
  • сіль, перець за смаком
  • сухий часник 1 ч. л.
  • цибуля 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • олія для обсмажування

Приготування:

Моркву натираємо на великій тертці, цибулю дрібно нарізаємо. Обсмажуємо овочі на олії до готовності.

Беремо курячу печінку 600 г, прибираємо плівочки, жирок та нарізаємо маленькими кубиками.

Кладемо в миску і додаємо яйце 1 шт., панірувальні сухарі 1 ст.л., борошно 2-3 ст.л., сметана 1,5 ст.л., сіль, перець за смаком і сухий часник 1 ч.л. Далі додаємо наші готові овочі та перемішуємо.

Викладаємо на сковорідку ложкою, формуємо котлетки та з двох сторін обсмажуємо до готовності.

Викладаємо на серветки і потім подаємо з будь-яким гарніром.

Наші котлети готові.

Нове

Популярне