Найсмачніша закуска з молодого кабачка, яка швидко та елементарно готується. Рулетики виходять такими смачними, що їх можна готувати хоч щодня протягом кабачкового сезону. Тонкі обсмажені скибочки кабачка наповнюються сирною начинкою з ароматом часнику та згортаються рулетиками. До речі, замість плавленого сирку можна використовувати м’який сир або навіть просто сир, теж виходить дуже смачно і менш калорійно.
Інгредієнти:
Приготування:
Молодий кабачок, не очищаючи від шкірки, нарізаємо тонкими слайсами за допомогою овочечистки. Скибочки трохи підсолюємо.
Для начинки сирок тремо на тертці, додаємо майонез та подрібнений часник, перемішуємо.
Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю олії та викладаємо кабачки. Смажимо до появи золотистого кольору із двох сторін.
Після смаження перекладаємо кабачкові смужки на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир. Потім даємо охолонути. На край кожної скибочки викладаємо трохи сирної начинки.
І згортаємо рулетиками.
Зелень петрушки дрібно рубаємо ножем. «Обмочуємо» сирні краї рулетиків у зелень. Викладаємо на блюдо та подаємо. Готово!
Смачного!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…