Найсмачніша закуска з молодого кабачка, яка швидко та елементарно готується. Рулетики виходять такими смачними, що їх можна готувати хоч щодня протягом кабачкового сезону. Тонкі обсмажені скибочки кабачка наповнюються сирною начинкою з ароматом часнику та згортаються рулетиками. До речі, замість плавленого сирку можна використовувати м’який сир або навіть просто сир, теж виходить дуже смачно і менш калорійно.
Інгредієнти:
Приготування:
Молодий кабачок, не очищаючи від шкірки, нарізаємо тонкими слайсами за допомогою овочечистки. Скибочки трохи підсолюємо.
Для начинки сирок тремо на тертці, додаємо майонез та подрібнений часник, перемішуємо.
Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю олії та викладаємо кабачки. Смажимо до появи золотистого кольору із двох сторін.
Після смаження перекладаємо кабачкові смужки на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир. Потім даємо охолонути. На край кожної скибочки викладаємо трохи сирної начинки.
І згортаємо рулетиками.
Зелень петрушки дрібно рубаємо ножем. «Обмочуємо» сирні краї рулетиків у зелень. Викладаємо на блюдо та подаємо. Готово!
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…