Рецепти

Смачний яблучник конфітюр з імбиром

Яблучний конфітюр з імбиром — це чудове поєднання солодощі фруктів із пряними нотками імбиру. Цей рецепт створює густий і ароматний конфітюр, який відмінно підійде для тостів, випічки або як доповнення до чаю.

Інгредієнти:

  • Яблука — 1,5 кг
  • Вода — 200 мл
  • Сік одного лимона
  • Цукор — 1 кг
  • Імбир — 100 г

Приготування:

Спершу яблука необхідно очистити від шкірки та видалити серцевину. Наріжте фрукти маленькими кубиками для кращого розварювання під час приготування. Імбир також очищуємо і натріть на дрібну терку, щоб його смак рівномірно розподілився у конфітюрі. У каструльці розігрійте воду, додайте свіжовичавлений сік лимона та цукор. Доведіть суміш до кипіння, варіть на середньому вогні близько 5 хвилин, щоб отримати сироп. Додайте до киплячого сиропу нарізані яблука та імбир, ретельно перемішайте. Зменшимо вогонь і варіть конфітюр, час від часу помішуючи, протягом 45 хвилин. Консистенція повинна стати густою та однорідною. Коли конфітюр готовий, розкладіть його по стерилізованих банках та закочуйте.

Останні новини

Сестра Софії Ротару розповіла про плани співачки, щодо концертів

Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…

MamaRika зізналась про проблеми з алкоголем у минулому

Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…

Смачна буженина з індички

Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…

Смачний та легкий десерт з кефіру та желатину

Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…

Смачний молочний чай з корицею

Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…

Колишня Остапчука розповіла про зміни в особистому житті

Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…