Яблучний тарт — це класична випічка з ніжним хрустким тістом та соковитими яблучними скибочками, присипаними корицею. Він ідеально підходить як для сімейного чаювання, так і для святкових зустрічей, даруючи аромат та тепло кожному шматочку.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування:
У мисці змішайте борошно, цукор, сіль та холодне вершкове масло. Розтирайте суміш руками або ножем, доки вона не перетвориться на дрібну крихту. Додайте воду та яблучний оцет, швидко замісіть тісто до однорідності. Обгорніть його в пергамент та помістіть у морозилку на 30 хвилин. Яблука очищуємо від шкірки та серцевини, наріжте тонкими часточками. Вийміть охолоджене тісто, розкочуйте його в круглий пласт. Перекладіть тісто у форму для тарта з рифленими краями, щільно притискаючи його до форми. Присипте дно коржем кукурудзяним крохмалем. Викладіть яблучні часточки по колу, посипте їх цукром та корицею. Зверху розмістіть маленькі шматочки холодного вершкового масла. Випікайте тарт у розігрітій до 190 °C духовці протягом 20-25 хвилин до золотистої скоринки.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…