Приготування конфітюру – це прекрасний спосіб зберегти смак та аромат яблук на довгий час. Яблучний конфітюр із соковитим імбиром – це не просто десерт, а також корисний додаток до різноманітних страв. Спробуйте приготувати цю страву за нашим рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищуємо яблука, видаляємо серцевину, нарізаємо на маленькі кубики. Імбир натираємо на терку. У каструлю наливаємо 200 мл води та додаємо сік лимону. До води додаємо цукор, доводимо до кипіння та варимо 5 хвилин. Викладаємо підготовлені яблука та імбир у сироп, перемішуємо, зменшуємо вогонь і варимо, помішуючи, 45 хвилин. Конфітюр повинен стати густим. Розкладаємо конфітюр у посуд.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…