Рекомендую приготувати яскравий та смачний салат з редьки, доповнений кисло-солодкою заправкою.
З упевненістю можу сказати, що такий салат зайде всім і кожному, тому готуйте з урахуванням того, що добавку попросять всі.
Інгредієнти:
Приготування:
Дуже тонкою соломкою нарізаємо редьку, зелену цибулю, чилі перець і все перемішуємо. За бажанням можна всю соломку на пару хвилин відправити в холодну воду (це прибере гостроту), потім викласти на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої вологи. До золотистої скоринки обсмажуємо з двох сторін стрічки бекону і дрібно нарізаємо. Зубчик часнику перетираємо в пасту. У миску наливаємо оцет, соєвий соус, кунжутну та рослинну олію. Додаємо мед, перетертий часник і все перемішуємо. На тарілку викладаємо нарізку, посипаємо беконом та поливаємо приготовленою заправкою. Перед тим як насолодитися смаком – салат перемішуємо.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…