Рекомендую приготувати яскравий та смачний салат з редьки, доповнений кисло-солодкою заправкою.
З упевненістю можу сказати, що такий салат зайде всім і кожному, тому готуйте з урахуванням того, що добавку попросять всі.
Інгредієнти:
- Редька – 1 шт
- Бекон – 3 стрічки
- Цибуля зелена – 1 шт
- Перець чилі – за смаком
- Часник – 1 зубчик
- Соєвий соус – 1 ст. ложка
- Оцет винний чи рисовий – 1 ст. ложка
- Кунжутна олія – 1 ч. ложка
- Рослинна олія – 2 ст. ложки
- Мед – 1 ч. ложка
Приготування:
Дуже тонкою соломкою нарізаємо редьку, зелену цибулю, чилі перець і все перемішуємо. За бажанням можна всю соломку на пару хвилин відправити в холодну воду (це прибере гостроту), потім викласти на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої вологи. До золотистої скоринки обсмажуємо з двох сторін стрічки бекону і дрібно нарізаємо. Зубчик часнику перетираємо в пасту. У миску наливаємо оцет, соєвий соус, кунжутну та рослинну олію. Додаємо мед, перетертий часник і все перемішуємо. На тарілку викладаємо нарізку, посипаємо беконом та поливаємо приготовленою заправкою. Перед тим як насолодитися смаком – салат перемішуємо.