Цей рецепт відварного рису з кокосовим молоком – це справжня розкіш для смаку та аромату. Кокосове молоко додає унікальний колір і смак страві, а рис, спільно з ним, створює неповторний гастрономічний досвід. Ця страва ідеально підходить для будь-якого обіду або вечері, а її приготування дуже просте та швидке.
Інгредієнти:
Приготування:
У каструлю налийте воду та кокосове молоко. Додайте сіль і цукор. Помішуючи, нагрівайте на помірному вогні, доки кристалики не розчиняться. Додайте промитий рис. Після закипання накрийте кришкою і варіть 20–25 хвилин. Знявши з вогню, залиште рис під кришкою на 15 хвилин. Перед подачею ретельно перемішайте.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…