Лагман – це страва, яка принесе вам атмосферу східної кухні, збагативши ваші щоденні обіди або вечері смачними та ароматними нотками. Цей рецепт здатний вразити ваші смакові рецептори своєю пікантністю та ситністю, а також надасть вам можливість насолодитися улюбленими інгредієнтами, які ви зазвичай можливо не використовуєте у звичайному кулінарному процесі.
Інгредієнти:
- М’ясний бульйон — 1,5 л
- Телятина — 500 г
- Локшина — 300 г
- Солодкий перець — 2 шт
- Помідори — 2 шт
- Велика лукова цибуля — 1 шт
- Часник — 2-3 зубчики
- Петрушка — 1 пучок
- Рослинна олія — 3-4 ст. л
- Сіль, чорний перець — на смак
Приготування:
Перець, помідори та цибулю наріжте кубиками. М’ясо також наріжте дрібними кубиками. На сильному вогні обсмажте м’ясо (найкраще порційно, щоб воно не тушилося, а смажилося). Після цього вийміть готове м’ясо на тарілку. Після того, як усе м’ясо буде готове, поверніть його у сковороду. Додайте овочі, підсмажте, помішуючи, 5-7 хвилин. Залийте гарячий бульйон, доведіть до кипіння, зменште вогонь до середнього та варіть близько години. Десь за 10 хвилин до готовності м’яса відваріть локшину відповідно до інструкції на упаковуванні. Готову локшину злийте на друшляк. У глибокі тарілки положіть локшину, залийте суп, посипте часником і петрушкою.