Сьогодні я до Вас із рецептом швидкого торта, я його називаю “лінивий”, бо не треба з ним возитися. Все перемішую і в духовку.
Інгредієнти:
Для шоколадного заливання:
Приготування:
У миску розбиваємо 3 яйця, додаємо 200 г цукру, щіпку солі і збиваємо міксером. Тепер додамо 200 г сметани, 150 г вершкового масла розтопимо, трохи охолодимо і додамо в тісто. Перемішуємо, додаємо 100 г маку, 100 г кокосової стружки, 150 г борошна, 1чл розпушувача і 1чл цедри лимона.
Все тісто готове. Беремо деко, мій діаметром 26 см, змащуємо олією, викладаємо тісто, розрівнюємо
Ставимо в духовку випікаємо при 180 градусах 30 хвилин, орієнтуйтеся по своїй духовці, готовність можна перевірити дерев’яною шпажкою. За 10 хвилин до готовності приготуємо шоколадну заливку. У сотейник наливаємо вершки 100 мл, у мене жирністю 20% і 150 г вершкового масла. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, кладемо 250 г темного шоколаду, вогонь вимикаємо, масу помішуємо до розчинення шоколаду, гарячий торт виймаємо, відразу заливаємо гарячою шоколадною заливкою і залишаємо до повного охолодження. Як торт охолоне, виймаємо із форми. Я полила згущеним молоком і посипала пелюстками мигдалю. Ось такий тортик виходить. Мінімум зусилля, м’який соковитий і дуже смачний.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…