Осінь — це час, коли хочеться більше тепла і затишку. Що може бути кращим, ніж ароматний карамельно-яблучний торт? Цей рецепт подарує вам не лише неймовірний смак, а й задоволення від процесу приготування.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для карамельної начинки:
Приготування:
Вершкове масло збийте з цукром до отримання кремоподібної маси. Додайте яйця, борошно, розпушувач і щіпку солі. Замісіть однорідне тісто, загорніть у плівку і відправте в морозильник на 30 хвилин. У сотейнику розтопіть цукор до янтарного кольору. Паралельно в іншому сотейнику доведіть вершки до кипіння. Обережно з’єднайте гарячі вершки з карамеллю, постійно помішуючи до однорідності. У мисці змішайте борошно, жовток і молоко до однорідної консистенції. Додайте цю суміш у карамель і поверніть сотейник на вогонь. Прогрівайте до 80°C, постійно помішуючи. Яблуко наріжте кубиками. Охолоджене тісто розкочуйте і викладіть у форму з бортиками. Розподіліть нарізані яблука по дну форми та залийте карамельною сумішшю. Випікайте торт у попередньо розігрітій до 170°C духовці протягом 40 хвилин. Готовий торт залиште охолонути перед подачею, щоб карамельна начинка застигла і торт легко нарізався.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…