Торт із вафельних коржів і консервованих персиків – це справжня втіха для солодких гурманів. Цей рецепт пропонує не лише неперевершений смак, але й простоту приготування. Вишукана комбінація сливок, крем-сиру та ароматних персиків зробить цей торт чудовим десертом для будь-якого свята.
Інгредієнти:
Приготування:
Збиваємо добре охолоджені вершки міксером до густої піни з цукровою пудрою. Додаємо крем-сир, збиваємо на низькій швидкості до однорідності. Нарізаємо персики тонкими частинами. Змащуємо вафельний корж кремом, зверху розміщаємо шматочки персика. Повторюємо шари, доки закінчаться інгредієнти. Покриваємо зверху торт кремом, посипаємо кокосовою стружкою і прикрашаємо персиками. Відправляємо торт в холодильник на 2–3 години.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…