Рецепти

Смачний торт із вафельних коржів з персиками

Торт із вафельних коржів і консервованих персиків – це справжня втіха для солодких гурманів. Цей рецепт пропонує не лише неперевершений смак, але й простоту приготування. Вишукана комбінація сливок, крем-сиру та ароматних персиків зробить цей торт чудовим десертом для будь-якого свята.

Інгредієнти:

  • Вершки 33% – 200 мл
  • Цуркова пудра – 2-3 ст. л
  • Крем-сир – 200 г
  • Консервовані персики – 200 г
  • Вафельні коржі – 5-7 шт
  • Кокосова стружка – на свій смак

Приготування:

Збиваємо добре охолоджені вершки міксером до густої піни з цукровою пудрою. Додаємо крем-сир, збиваємо на низькій швидкості до однорідності. Нарізаємо персики тонкими частинами. Змащуємо вафельний корж кремом, зверху розміщаємо шматочки персика. Повторюємо шари, доки закінчаться інгредієнти. Покриваємо зверху торт кремом, посипаємо кокосовою стружкою і прикрашаємо персиками. Відправляємо торт в холодильник на 2–3 години.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…