Нове

Один із найсмачніших і найпростіших у приготуванні тортів без замішування тіста, та всього з 3-х інгредієнтів

Це один із найсмачніших і найпростіших у приготуванні тортів. Без замішування тіста, без розкочування тіста та всього з 3 продуктів. Крем для торта можна готувати на основі вершкового масла, сметани, сиру, сирного або вершкового сиру. Все дуже просто, легко та смачно.

Інгредієнти:

  • 500 г листкового тіста
  • 400 г сиру
  • 360 г згущеного молока (варене)

Приготування:

Торт готую бездріжджового листкового тіста. Тісто заздалегідь розморожуємо, перекладаємо пласти (в пачці 2 шт.) на поверхню з борошном і нарізаємо на тонкі смужки. Виходить 26 смужок чи паличок.

Перекладаємо палички з тіста у форму (у мене 2 шт.), Змащуємо зверху водою і відправляємо в духовку при 180 градусах на 15-20 хвилин. Як тільки вони зарум’яняться, виймаємо та остуджуємо.

Поки готується тісто, в миску викладаємо сир і швидко збиваємо міксером. Порціями додаємо варене згущене молоко і продовжуємо збивати.

Виходить досить густий, у міру солодкий та дуже смачний крем. Мені ще подобається готувати такий крем із вершкового сиру в рівних пропорціях, плюс варене згущене молоко.

Харчову плівку збираємо у 4-5 шари. На неї наносимо крем і викладаємо перший шар із паличок.

Потім знову крем, палички і продовжуємо. Дві палички залишаємо для прикраси. Крему виходить багато, тому його не шкодуємо, а щедро наносимо. Змащуємо торт кремом з усіх боків.

Акуратно загортаємо торт у плівку, потім ще замотуємо плівкою з усіх боків. Так торт швидше просочиться і матиме гарну форму. Відправляємо у холодильник на 5 годин.

2 палички, що залишилися, з тіста подрібнюємо і половину висипаємо на дошку або тарілку. Торт звільняємо від плівки, перекладаємо на дошку та вирівнюємо крем ножем. Посипаємо зверху крихтами і подаємо на стіл.

Ось так красиво торт виглядає у розрізі. Він у міру солодкий та дуже ароматний. Листкове тісто, ніжний крем із сиру та згущеного молока – це дуже смачно!

Смачного!!!

Нове

Популярне