Рецепти

Смачний торт без духовки, так просто і так смачно

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом як приготувати дуже смачний торт! Нічого складного немає, проте результат просто шикарний! Побалуйте своїх домашніх, я впевнена, він сподобається усім!

Інгредієнти:

Млинці:

  • Молоко – 300 мл
  • Крутий окріп – 200 мл
  • Какао – 20 г
  • Яйця – 2шт
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Борошно – 180 г
  • Сіль – 1/3 ч. л.
  • Рослинна олія – 2 ст. л.

Крем:

  • Сметана – 600 г
  • Желатин – 20 г
  • Цукрова пудра – 120 г

Начинка:

  • Персики консервовані – 400 г

Глазур:

  • Шоколад – 100 г
  • Молоко – 35 мл
  • Олія – ​​15 г

Приготування:

У мисці з’єднаємо яйця, цукор, ванільний цукор, сіль і все перемішуємо. Додаємо тепле молоко (1/2 від загального обсягу), просіюємо через сито какао порошок та борошно та перемішуємо. Додаємо молоко, що залишилося, і перемішуємо. Додаємо окріп і швидко перемішуємо.

Тісто для млинців майже готове. Залишається тільки додати олію і залишити постояти 10 хвилин.

Перед випіканням змащуємо сковорідку рослинною олією та тонким шаром наливаємо тісто.

Смажимо млинці на середньому вогні.

У миску висипаємо желатин швидкорозчинний, заливаємо водою, перемішуємо і даємо йому трохи набрякнути.

До сметани додаю цукрову пудру та перемішую.

Персики консервовані нарізаємо на маленькі шматочки.

Розігріваємо желатин у мікрохвильовій печі і додаємо до сметани, перемішуємо.

Роз’ємну форму застелити добре пакетом або харчовою плівкою, щоб борти теж були прикриті. Викладаємо на дно перший млинець, змащуємо його кремом.

Беремо невелику ємність, кладемо в неї млинець, щоб утворився такий мішечок, викладаємо 2-3 ст. л. крему та фрукти.

Тепер акуратно викладаємо мішечки один за одним у форму. Спираючись один на одного, вони не відкриватимуться.

Зверху на млинці викладаємо персики, що залишилися. Заливаємо все кремом так, щоб він протік і між мішечками.

Верхнім шаром викладаємо млинець.

Покриваємо пакетом або харчовою плівкою та ставимо зверху невеликий вантаж. Забираємо тортик у холодильник на кілька годин.

З’єднуємо плитку шоколаду з молоком та вершковим маслом.

Дістаємо тортик із холодильника, виймаємо з форми і зверху покриваємо глазур’ю.

Смачного!

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…