Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом як приготувати дуже смачний торт! Нічого складного немає, проте результат просто шикарний! Побалуйте своїх домашніх, я впевнена, він сподобається усім!
Інгредієнти:
Млинці:
- Молоко – 300 мл
- Крутий окріп – 200 мл
- Какао – 20 г
- Яйця – 2шт
- Цукор – 2 ст. л.
- Борошно – 180 г
- Сіль – 1/3 ч. л.
- Рослинна олія – 2 ст. л.
Крем:
- Сметана – 600 г
- Желатин – 20 г
- Цукрова пудра – 120 г
Начинка:
- Персики консервовані – 400 г
Глазур:
- Шоколад – 100 г
- Молоко – 35 мл
- Олія – 15 г
Приготування:
У мисці з’єднаємо яйця, цукор, ванільний цукор, сіль і все перемішуємо. Додаємо тепле молоко (1/2 від загального обсягу), просіюємо через сито какао порошок та борошно та перемішуємо. Додаємо молоко, що залишилося, і перемішуємо. Додаємо окріп і швидко перемішуємо.
Тісто для млинців майже готове. Залишається тільки додати олію і залишити постояти 10 хвилин.
Перед випіканням змащуємо сковорідку рослинною олією та тонким шаром наливаємо тісто.
Смажимо млинці на середньому вогні.
У миску висипаємо желатин швидкорозчинний, заливаємо водою, перемішуємо і даємо йому трохи набрякнути.
До сметани додаю цукрову пудру та перемішую.
Персики консервовані нарізаємо на маленькі шматочки.
Розігріваємо желатин у мікрохвильовій печі і додаємо до сметани, перемішуємо.
Роз’ємну форму застелити добре пакетом або харчовою плівкою, щоб борти теж були прикриті. Викладаємо на дно перший млинець, змащуємо його кремом.
Беремо невелику ємність, кладемо в неї млинець, щоб утворився такий мішечок, викладаємо 2-3 ст. л. крему та фрукти.
Тепер акуратно викладаємо мішечки один за одним у форму. Спираючись один на одного, вони не відкриватимуться.
Зверху на млинці викладаємо персики, що залишилися. Заливаємо все кремом так, щоб він протік і між мішечками.
Верхнім шаром викладаємо млинець.
Покриваємо пакетом або харчовою плівкою та ставимо зверху невеликий вантаж. Забираємо тортик у холодильник на кілька годин.
З’єднуємо плитку шоколаду з молоком та вершковим маслом.
Дістаємо тортик із холодильника, виймаємо з форми і зверху покриваємо глазур’ю.
Смачного!