Томатно-брусничний соус — це ідеальне поєднання солодкого, кислого та пряного смаку. Він підходить для подачі до м’яса, риби або як доповнення до різних закусок. Простий у приготуванні та незвичайний до свого смаку, цей соус урізноманітнить будь-який стіл.
Інгредієнти:
- Брусниця — 1,5 склянки
- Помідори — 200 г
- Ізюм — 2 ст.л
- Цукор — 3 ст.л
- Сіль — щіпка
- Мелений імбир — щіпка
Приготування:
Ізюм залийте гарячою водою і залиште на кілька хвилин. Помідори очищаємо від шкірки та дрібно наріжте. Змішайте всі інгредієнти в каструлі, доведіть до кипіння на середньому вогні. Тушкуйте соус на маленькому вогні близько 20 хвилин, постійно помішуючи. Після приготування збийте соус блендером до однорідної консистенції.