Рецепти

Смачний тарт з грушею

Тарт з грушею — це неймовірний десерт, який готується не тільки швидко, але й дуже просто. Легке слоєне тісто, ніжний смак рикоти та солодкий аромат груші створить справжню симфонію смаку для будь-якої події. Спробуйте приготувати цей тарт, і ви більше ніколи не захочете інших десертів.

Інгредієнти:

  • Груша – 2-3 шт
  • Яйце – 2 шт
  • Цукор – 60 г
  • Ванільний цукор – 1 пакетик (7 г)
  • Рикота – 250 г
  • Слоєне тісто – 200 г
  • Горіхи – 70 г

Приготування:

Тісто розкочуємо в пласт, викладаємо у форму діаметром 23-25 см. Очищуємо груші та нарізаємо тонкими кружечками. Викладаємо кружечки груші на підготовлену основу. У глибокій мисці змішуємо яйця, рикоту, цукор, ванільний цукор. Виливаємо цю масу зверху на груші. Горіхи подрібнюємо та посипаємо зверху. Відправляємо наш тарт у розігріту духовку до 190° на 30-35 хвилин.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…