Тарт з грушею — це неймовірний десерт, який готується не тільки швидко, але й дуже просто. Легке слоєне тісто, ніжний смак рикоти та солодкий аромат груші створить справжню симфонію смаку для будь-якої події. Спробуйте приготувати цей тарт, і ви більше ніколи не захочете інших десертів.
Інгредієнти:
Приготування:
Тісто розкочуємо в пласт, викладаємо у форму діаметром 23-25 см. Очищуємо груші та нарізаємо тонкими кружечками. Викладаємо кружечки груші на підготовлену основу. У глибокій мисці змішуємо яйця, рикоту, цукор, ванільний цукор. Виливаємо цю масу зверху на груші. Горіхи подрібнюємо та посипаємо зверху. Відправляємо наш тарт у розігріту духовку до 190° на 30-35 хвилин.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…