Тарт з грушею — це неймовірний десерт, який готується не тільки швидко, але й дуже просто. Легке слоєне тісто, ніжний смак рикоти та солодкий аромат груші створить справжню симфонію смаку для будь-якої події. Спробуйте приготувати цей тарт, і ви більше ніколи не захочете інших десертів.
Інгредієнти:
Приготування:
Тісто розкочуємо в пласт, викладаємо у форму діаметром 23-25 см. Очищуємо груші та нарізаємо тонкими кружечками. Викладаємо кружечки груші на підготовлену основу. У глибокій мисці змішуємо яйця, рикоту, цукор, ванільний цукор. Виливаємо цю масу зверху на груші. Горіхи подрібнюємо та посипаємо зверху. Відправляємо наш тарт у розігріту духовку до 190° на 30-35 хвилин.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…