Ситний лагман із яловичиною — це ароматний суп із насиченим смаком овочів і м’яса, який ідеально підходить для родинного обіду. Пікантні спеції та овочі створюють справжню кулінарну гармонію.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте шматочками яловичину, цибулю, дайкон, перець, селеру, пекінську капусту, квасолю і помідори. У казані чи глибокій сковорідці розігрійте олію на середньому вогні. Обсмажте м’ясо протягом 3–5 хвилин до рум’яної скоринки. Додавайте овочі: спочатку цибулю, потім дайкон, капусту і перець. Обсмажуйте все по черзі, додаючи наступний інгредієнт через 2 хвилини. Влийте соєвий соус, додайте томатну пасту, помідори, квасолю, часник і спеції, добре перемішайте. Через кілька хвилин влийте воду та варіть на помірному вогні, поки м’ясо не стане м’яким, близько 6–8 хвилин. Локшину відваріть в підсоленій воді протягом 10–15 хвилин. Розкладіть по тарілках, додайте м’ясо з овочами та подавайте гарячим.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…