Цей швидкий тортик ідеально підійде для сімейного чаювання або несподіваних гостей. Легкий у приготуванні, він не потребує випічки та вражає ніжним кремом і хрустким печивом. А шоколад додає вишуканий смак.
Інгредієнти:
Приготування:
Змішайте віничком цукор, крохмаль та жовтки до однорідної консистенції. Поступово вливайте молоко, постійно помішуючи. Поставте суміш на середній вогонь. Постійно помішуючи, доведіть до кипіння і варіть 5-6 хвилин, поки крем не загусне. Перелийте готовий крем у миску, додайте вершкове масло і ванільний екстракт, ретельно перемішайте. Накрийте плівкою “в контакт” та залиште в холодильнику на 3-4 години для охолодження. Печиво поламайте на дрібні шматочки. Охолоджені вершки збийте міксером із цукровою пудрою до густої піни. Додайте половину збитих вершків до охолодженого крему. Акуратно вмішайте туди подрібнене печиво. Викладіть суміш із печива та крему у форму для торта. Зверху намажте рештою збитих вершків. Прикрасьте тертим шоколадом і залиште торт у холодильнику на 3-4 години.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…