Цей швидкий тортик ідеально підійде для сімейного чаювання або несподіваних гостей. Легкий у приготуванні, він не потребує випічки та вражає ніжним кремом і хрустким печивом. А шоколад додає вишуканий смак.
Інгредієнти:
Приготування:
Змішайте віничком цукор, крохмаль та жовтки до однорідної консистенції. Поступово вливайте молоко, постійно помішуючи. Поставте суміш на середній вогонь. Постійно помішуючи, доведіть до кипіння і варіть 5-6 хвилин, поки крем не загусне. Перелийте готовий крем у миску, додайте вершкове масло і ванільний екстракт, ретельно перемішайте. Накрийте плівкою “в контакт” та залиште в холодильнику на 3-4 години для охолодження. Печиво поламайте на дрібні шматочки. Охолоджені вершки збийте міксером із цукровою пудрою до густої піни. Додайте половину збитих вершків до охолодженого крему. Акуратно вмішайте туди подрібнене печиво. Викладіть суміш із печива та крему у форму для торта. Зверху намажте рештою збитих вершків. Прикрасьте тертим шоколадом і залиште торт у холодильнику на 3-4 години.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…