Нове

Смачний та швидкий торт

Цей швидкий тортик ідеально підійде для сімейного чаювання або несподіваних гостей. Легкий у приготуванні, він не потребує випічки та вражає ніжним кремом і хрустким печивом. А шоколад додає вишуканий смак.

Інгредієнти:

  • Молоко — 500 мл
  • Цукор — 140 г
  • Кукурудзяний крохмаль — 40 г
  • Яєчні жовтки — 3 шт
  • Вершкове масло — 2 ст. л
  • Ванільний екстракт — 2 ч. л
  • Печиво — 175 г
  • Вершки 33% — 200 мл
  • Цукрова пудра — 2 ст. л
  • Шоколад — для прикраси

Приготування:

Змішайте віничком цукор, крохмаль та жовтки до однорідної консистенції. Поступово вливайте молоко, постійно помішуючи. Поставте суміш на середній вогонь. Постійно помішуючи, доведіть до кипіння і варіть 5-6 хвилин, поки крем не загусне. Перелийте готовий крем у миску, додайте вершкове масло і ванільний екстракт, ретельно перемішайте. Накрийте плівкою “в контакт” та залиште в холодильнику на 3-4 години для охолодження. Печиво поламайте на дрібні шматочки. Охолоджені вершки збийте міксером із цукровою пудрою до густої піни. Додайте половину збитих вершків до охолодженого крему. Акуратно вмішайте туди подрібнене печиво. Викладіть суміш із печива та крему у форму для торта. Зверху намажте рештою збитих вершків. Прикрасьте тертим шоколадом і залиште торт у холодильнику на 3-4 години.

Нове

Популярне