Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки овочам і спеціям суп виходить наваристим і наповненим корисними речовинами.
Інгредієнти:
- Фасоля — 400 г
- Картопля — 2 шт
- Цибуля — 1 шт
- Морква — 1 шт
- Болгарський перець — 1 шт
- Селера — 1 стебло
- Часник — 1 зубчик
- Цукіні — 1 шт
- Помідори — 2 шт
- Томатна паста — 1 ст. л
- Сіль і спеції — до свого смаку
- Зелень — до свого смаку
- Олія — для смаження
Приготування:
Заздалегідь відваріть фасолю до м’якості. Овочі наріжте кубиками, моркву натріть на великій тертці. Поставте каструлю з водою на вогонь, додайте нарізану картоплю й варіть до готовності. На розігрітій олії обсмажте цибулю до прозорості, додайте до неї подрібнений часник, моркву, селеру, болгарський перець і цукіні. Обсмажуйте всі овочі до м’якості. Додайте до овочів нарізані помідори, томатну пасту, спеції та відварену фасолю. Влийте пів склянки води й тушкуйте суміш 15 хвилин на середньому вогні. Викладіть тушковані овочі з фасолею в каструлю з картоплею. Додайте зелень до свого смаку і доведіть суп до кипіння.