Рецепти

Смачний та простий пиріг зі сливами

Пиріг зі сливами – це чудовий спосіб використати свіжі сливи та створити неймовірно смачну та ароматну випічку, яка точно подарує вам та вашим близьким гастрономічне задоволення.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 130 г
  • Цукор – 150 г
  • Яйце – 2 шт
  • Борошно – 160 г
  • Сливи – 6 шт
  • Розпушувач – 1 ч. л
  • Кориця – 1 ч. л

Приготування:

М’яке вершкове масло збити з цукром. По одному вбити яйця і збити до однорідної гладкої маси. Окремо змішати борошно, розпушувач, корицю і сіль. Змішати з масляно-яєчною сумішшю. Підготувати форму діаметром 20 сантиметрів – змастити маслом, присипати мукою. Викладіть тісто в підготовлену форму. Зверху викладіть нарізані пополам або на чверть сливи. Присипати верх цукром і корицею. Випікати в розігрітій до 175° духовці до готовності, тобто до сухої шпажки.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…