Цей рецепт простого паштету з курячої печінки з вином і родзинками принесе вам насолоду від приготування вишуканої страви просто вдома. Завдяки поєднанню ніжного смаку печінки з вином і солодким акцентом родзинок ви отримаєте справжню вишуканість на вашому столі.
Інгредієнти:
Приготування:
Родзинки залийте вином. Накрийте кришкою та нагрійте у мікрохвильовці 3 хвилини, після охолодіть. Печінку наріжте невеликими шматочками. Часник подрібніть. Шавлію наріжте. У сковороді розігрійте масло на середньому вогні та за 5–7 хвилин обсмажте печінку з часником та шавлією. Розмеліть печінку в блендері. Додайте вершки, дві ложки вина, яке нагрівали з родзинками, а також сіль. Знову збийте. Одну або кілька форм для паштету змастіть оливковою олією. На дно викладіть родзинки, а поверх них — паштет. Накрийте їжовою плівкою та відправте в холодильник на 2–3 години.
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…