Цей рецепт шоколадної ковбаси з печива – ідеальний спосіб задовольнити вашу солодку сторону. Завдяки простим і доступним інгредієнтам ви зможете швидко створити цю ароматну і неймовірно смачні ласощі. Ця солодкість прекрасно підійде для будь-якого свята або просто для того, щоб порадувати себе і близьких.
Інгредієнти:
Приготування:
В мисці поєднайте вершкове масло з молоком, цукром і какао. Прогрійте масу на паровій бані до розчинення всіх інгредієнтів. Не доводьте їх до кипіння! Руками або кульковим молотком розбийте печиво на дрібні шматочки. Очищені горіхи подрібніть у піщанці або просто наріжте ножем. Додайте їх до печива. Перемішайте. Залийте солодке молоко з маслом печивом. І добре ложкою перемішайте. На їстівну плівку викладіть частину солодкої маси, щільно оберніть її, як ковбаску. Краї зв’яжіть ниткою щільно, щоб ковбаса набрала форму, і відправте її на 3-4 години в холодильник.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…