Цей простий десерт з бананами стане ідеальним варіантом для тих, хто хоче швидко приготувати щось смачне і корисне. Поєднання солодкого банану, арахісової пасти та темного шоколаду створює вишуканий смак. Він чудово підходить для святкового столу або просто як ласощі до чаю.
Інгредієнти:
Приготування:
Підготуйте деко, застеливши його пергаментним папером для подальшого охолодження десерту. Очищуємо банани від шкірки та наріжте кружечками товщиною приблизно 1 см. Це забезпечить ідеальний розмір для кожної порції. На один кружечок банана нанесіть трохи арахісової пасти, потім накрийте іншим кружечком зверху, створюючи “сендвіч”. Повторіть цей крок із рештою бананів. Викладіть отримані бананові “сендвічі” на підготоване деко і поставте їх у морозильну камеру приблизно на 1 годину, щоб вони добре застигли. Тим часом у жароміцній мисці розтопіть темний шоколад разом із кокосовою олією на водяній бані або в мікрохвильовці. Розмішайте до отримання однорідної маси. Насадіть кожен банановий сендвіч на шпажку або виделку і повністю або частково занурте у розтоплений шоколад. Це надасть десерту приємний контраст між солодким бананом і гірким шоколадом. Поверніть покриті шоколадом десерти на деко і знову поставте в морозильну камеру ще на 1 годину, поки шоколад не затвердіє.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…