Зефір з чорної смородини – це не тільки чудовий десерт для будь-якої години дня, але й спосіб насолодитися вишуканим смаком ягід, зберігши при цьому всі корисні властивості. Цей рецепт дозволить вам створити легкий та ніжний десерт, який точно стане улюбленим у всій вашій сім’ї.
Інгредієнти:
Для сиропу:
Приготування:
Приготуйте пюре з ягід смородини за допомогою блендера. Поставте на середній вогонь. Варіть його до густого стану. Потім протріть його через дрібне сито, відміряйте 150 грамів отриманого пюре та додайте до нього цукор, змішайте і знову прогрійте отриману масу до розчинення цукру. Зберігайте пюре. По закінченню часу переложіть пюре в чашу міксера, додайте половину білка та відбийте на високих обертах, введіть другу половину білка. В сотейнику змішайте воду та агар-агар, поставте на невеликий вогонь, введіть цукор, помішуйте. Влийте отриманий гарячий сироп в ягідно-білкову масу. Швидко переложіть зефірну масу в кондитерський мішок, відкладіть зефір на листи пергаменту. Через 24 години зефір готовий.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…