Зефір з чорної смородини – це не тільки чудовий десерт для будь-якої години дня, але й спосіб насолодитися вишуканим смаком ягід, зберігши при цьому всі корисні властивості. Цей рецепт дозволить вам створити легкий та ніжний десерт, який точно стане улюбленим у всій вашій сім’ї.
Інгредієнти:
Для сиропу:
Приготування:
Приготуйте пюре з ягід смородини за допомогою блендера. Поставте на середній вогонь. Варіть його до густого стану. Потім протріть його через дрібне сито, відміряйте 150 грамів отриманого пюре та додайте до нього цукор, змішайте і знову прогрійте отриману масу до розчинення цукру. Зберігайте пюре. По закінченню часу переложіть пюре в чашу міксера, додайте половину білка та відбийте на високих обертах, введіть другу половину білка. В сотейнику змішайте воду та агар-агар, поставте на невеликий вогонь, введіть цукор, помішуйте. Влийте отриманий гарячий сироп в ягідно-білкову масу. Швидко переложіть зефірну масу в кондитерський мішок, відкладіть зефір на листи пергаменту. Через 24 години зефір готовий.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…