Інгредієнти:
Приготування:
Отже, для салату необхідно відварити у підсоленій воді курячу грудку. Щоб вона була не така суха, остуджуйте її, не виймаючи з бульйону. А якщо у вас є більше часу, можна грудку взагалі запекти в духовці, буде смачно.
Остуджуємо, нарізаємо кубиками.
Далі знадобиться виноград, без кісточок, зелений чи рожевий, тут уже який є. Розрізаємо навпіл. З’єднуємо з грудкою.
Нині ж важливий інгредієнт, фісташки. Очищаємо, можна трохи посікти їх ножем. Додаємо в миску до інших продуктів.
А тепер приправляємо салат майонезом, приправимо чорним меленим перцем. Сіль не потрібна.
Перемішуємо та подаємо на стіл. Смачний! Чоловікам навряд чи сподобається, не всі люблять у салатах виноград, а ось жіноча половина оцінить.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…