Інгредієнти:
- Філе – 500 г
- Фісташки – 80 г
- Виноград – 250 г
- Майонез
- Перець чорний мелений
Приготування:
Отже, для салату необхідно відварити у підсоленій воді курячу грудку. Щоб вона була не така суха, остуджуйте її, не виймаючи з бульйону. А якщо у вас є більше часу, можна грудку взагалі запекти в духовці, буде смачно.
Остуджуємо, нарізаємо кубиками.
Далі знадобиться виноград, без кісточок, зелений чи рожевий, тут уже який є. Розрізаємо навпіл. З’єднуємо з грудкою.
Нині ж важливий інгредієнт, фісташки. Очищаємо, можна трохи посікти їх ножем. Додаємо в миску до інших продуктів.
А тепер приправляємо салат майонезом, приправимо чорним меленим перцем. Сіль не потрібна.
Перемішуємо та подаємо на стіл. Смачний! Чоловікам навряд чи сподобається, не всі люблять у салатах виноград, а ось жіноча половина оцінить.
Смачного!